İçeriğe geç

Inmessionante Ne Demek

Zlatanera ne demek?

İsveç Dil Derneği, Zlatan isminden türetilen Zlatanera kelimesini ülkenin resmi sözlüklerine eklemeye karar verdi. Sözlüklerde Zlatanera, “bir yeri yönetmek, egemen olmak, egemen güç” anlamına gelir.

Messi ispanyolcada ne demek?

Efsane olma yolunda kararlı adımlar atan Messi’nin bu sözleri şu anlama geliyor: “Inmessionante”; 1. Kusursuz futbol oynamak, sınırsız gelişim 2. Tüm zamanların en iyisi.

Zlatan isminin anlamı nedir?

Zlatan (Kiril: Златан) Güney Slav kökenli bir erkek ismidir ve altın veya altına benzer anlamına gelir. Balkanlar’daki Güney Slav ülkeleri olan Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya ve Sırbistan’da yaygındır.

Lyudmila ne demek?

Ludmila veya Ludmilla, Slav kökenli bir kadın ismidir. İki unsurdan oluşur: lud (“insanlar”) ve mila (“sevilen, aşk”) Slav kökenli bir kadın ismidir. İki unsurdan oluşur: lud (“insanlar”) ve mila (“sevilen, aşk”).

Angara ne demek?

Belgelere dayanmayan, günümüze ulaşan rivayetlere göre tarihte geçen ilk isim, Galatyalılardan gelen ve Yunancada “çapa” anlamına gelen Ankyra’dır. Bu isim zamanla değişerek Ancyre, Engüriye, Engürü, Angara, Angora ve en sonunda Ankara olmuştur.

Encara ne demek?

“Encara” İspanyolca bir kelimedir. Google Translate’e göre “Henüz” anlamına gelir. İfadenin gerçeği “Encara Messi”dir.

İspanyolca Ankara ne demek?

PSG transferinin ardından İspanyol sitesinde yapılan bir paylaşım olay yarattı. İspanyolcada bazı Güney Amerika ülkelerinde ufak değişiklikler var. Örneğin “Ankara” kelimesi “Encara”dan geliyor… Encara, “Encarar” fiilinden geliyor…

Liam ismi ne anlama gelir?

Orijinal isim, iki Eski Almanca unsurun bir araya getirilmesiyle ortaya çıkmıştır: willa (“irade” veya “karar”) ve helma (“miğfer”). Bu unsurların yan yana getirilmesi, etkili bir şekilde “irade miğferi” veya “koruyucu” anlamına gelir. Orijinal isim, iki Eski Almanca unsurun bir araya getirilmesiyle ortaya çıkmıştır: willa (“irade” veya “karar”) ve helma (“miğfer”). Bu unsurların yan yana getirilmesi, etkili bir şekilde “irade miğferi” veya “koruyucu” anlamına gelir.

Zlata hangi dilde?

Zlata (Kiril: Злата) Güney Slav kökenli bir kadın ismidir ve “altın” anlamına gelir. Zlata (Kiril: Злата) Güney Slav kökenli bir kadın ismidir ve “altın” anlamına gelir.

Lucy adı ne demek?

Adı “Lucy”dir ve “parıldamak” anlamına gelir. Lucy, Zanzibar’daki bir Hristiyan köyünde doğmuş ve 14 yaşında ilk evliliğini yapmıştır. Bu evlilikten iki çocuğu olmuştur ve boşanmayla sonuçlanmıştır. Lucy bir Müslüman ile evlendiğinde Aisha adını alır.

Milya ne demek?

Milia, gözlerin etrafında oluşan küçük, yuvarlak, sarı-beyaz çıkıntılardır. Tek bir dönem olduğunda milium, birden fazla olduğunda ise milia olarak adlandırılır. Vücudun herhangi bir yerinde ortaya çıkabilir ve gözlerin ve elmacık kemiğinin çevresinde yaygındır.

Lamia isim ne demek?

Lâmia – Arapçada “aydınlık, parlayan, parlak” anlamına gelen bir kız ismidir. Lamia – Klasik mitolojide, çocukları yediğine inanılan bir iblistir.

Mujdat ismi ne demek?

Müjdat, Arapça kökenli bir erkek ismi olup “iyi haber getirmek” veya “müjdeyi iletmek” anlamına gelir.

Ibra ne demek Osmanlıca?

Beraat kararı verildiği varsayılır. Ancak, beraat kararının istifası, yani artık bir iddianın olmadığının kabulü örnekleri Osmanlı mahkeme kayıtlarında yaygındır. Verilen tahliye bildirimleri ve belgelere girilen tahliye notları, tahliye kararının istifasına örnektir.

Ibra ne demek TDK?

TDK tanımına göre, beraat “beraat etmek” anlamına gelir. Spor kulüplerinin yönetimi, olağan genel kurullarında oylama yoluyla mali ve idari yüklerden kurtulur.

Zlatan Ibrahimovic Türk mü?

Zlatan Ibrahimovic (İsveççe: [ˈslǎːtan ɪbraˈhǐːmʊvɪtɕ] ⓘ, Boşnakça: [zlǎtan ibraxǐːmoʋitɕ]; d. 3 Ekim 1981), forvet pozisyonunda görev yapmış İsveçli eski profesyonel futbolcudur. ːmʊvɪtɕ] ⓘ, Boşnakça: [zlǎtan i braxǐːmoʋitɕ] (d. Ekim 1981), forvet pozisyonunda görev yapmış İsveçli eski profesyonel futbolcudur.

Ibrahimovic’in sevgilisi kim?

Helena SegerZlatan Ibrahimović / İş ortağı

Tavsiyeli Bağlantılar: Kapalı Cezaevine Kimler Ziyarete Gidebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Sarışın Escort